divendres, 1 de febrer del 2008

Semifinals - Copa del Rei


De les tres possibilitats, ens ha tocat la que menys m'agradava. Ens ha tocat un gran en crisi, amb un caos institucional i esportiu de dimensions bibliques comparable amb l'última era Gaspart. Un equip però que té a files a jugadors com Villa, Silva o Joaquín, capaços de fer un golet i tancar-se per passar l'eliminatoria. Un equip que ara mateix és tota una incògnita saber com estarà d'aqui a unes setmanes, si acabarà de petar del tot o si reviurà de les seves cendres. Un equip que es possible que en la eliminatòria ja sàpiga que la seva única manera de classificar-se per Europa sigui guanyant la Copa del Rei i que anirà a totes.

Per altre banda, Rijkaard ja sap el que es guanyar-l'hi una eliminatòria a doble partit a Koeman. Aquesta va ser el quarts de final de la Champions 05/06 amb el Benfica i en aquell cas, es va acabar passant i guanyant la competició.

A destacar també que la volta és el 19 de Març a Mestalla, en plenes falles de València. Segons com sigui el resultat, els jugadors podrien anar de festa per la capital del Turia o bé ser protagonistes directes de la festa en forma de ninot.

1 comentari:

mrpage ha dit...

No pateixis, Koeman és lamentable tot i que no crec que arribi al 19 de març. Això si que em fa por.